Badrumsrenovering

Även om ditt badrum ser friskt och helt ut från utsidan kan det ändå vara dags för renovering. Faktum är att många vattenskador först upptäcks när man påbörjar en renovering av badrummet, vilket kan förlänga renoveringstiden och kostnaderna om en sanering först måste utföras.

Materialen i ett badrum, precis som i andra delar av ett hus, har en begränsad livslängd. Därför är det värt att tänka på att renovera i tid så att man inte får en tråkig överraskning när man väl har bestämt sig för att förnya badrummet.

Unika lösningar

För att ta det hela från en mer positiv vinkel så kan du när du bestämmer dig för att uppdatera ditt badrum verkligen göra det till ditt eget och förverkliga dina drömmar. Vad sägs om en regn- eller ångdusch och ett snyggt designerhandfat? Ska det vara kaklat med stora plattor i modern stil eller vill du gärna ha skimrande mosaik? Du har stora möjligheter att uttrycka dig själv i ditt badrum.

Många gånger kan man här ta ut svängarna lite mer än vad man vågar göra i andra delar av huset. Det som är viktigt är dock att man ser till att använda sig av material av hög kvalitet och att jobbet blir fackmannamässigt utfört. På så sätt blir livslängden för ditt badrum längre så att du inte behöver oroa dig för att renovera igen förrän många år framåt i tiden. Vi har lång erfarenhet av arbete med olika typer av material såsom natursten, marmor, kakel, klinkers och kalksten så oavsett hur du vill ha ditt badrum så är vi företaget för dig.

Viktigt att allt blir rätt

De senaste byggreglerna och riktlinjerna för hur badrum ska utformas är hårdare än vad de tidigare har varit och kräver goda kunskaper för att få allt rätt – så att du undviker att få vattenskador, att sprickor uppstår eller att fukt stannar kvar i taket. Ta därför hjälp av ett proffs. Vi hjälper dig mer än gärna!

Vi finns i Järfälla

Vi arbetar i Järfälla och i andra områden i Storstockholm. Vi har jobbat länge i branschen och vi är skickliga plattsättare och är våtrumscertifierade samt anslutna till Byggkeramikrådet. På så sätt är du som kund säker på att vi kan vår sak och att vi följer gällande regler.

Dessutom brinner vi för att hjälpa våra kunder med att gestalta badrum som de kommer att trivas i. Vi erbjuder helhetslösningar för både privatpersoner och företag. Välkommen att kontakta oss så bokar vi in ett besök och pratar genom vad just du vill göra med ditt badrum så att det blir ett rum att njuta av och som du kan vara säker på att det håller långsiktigt.

Högklassig badrumsrenovering!